diumenge, 30 de gener de 2011

To bite the apple


Exposició dels fets: Un viatge de feina a la ciutat dels seus somnis. Un sopar per tancar el negoci del segle. I moltes hores per endavant.
Possibilitats: Si hagués vingut sol, tot plegat no sería més que una anècdota.
Atenuants: Signar l'acord amb aquella bellesa el podia portar a desfer les línies paral·leles i convertir-les en perpendiculars. El vi era, senzillament, excel·lent. Ella s'insinuava ara si, ara també. I amb un hotel de luxe com a teló de fons.
Resolució: Caure o no a la temptació.

diumenge, 23 de gener de 2011

Mistake


Cometre una errada que neix de la voluntat vol dir que no és una errada.

diumenge, 16 de gener de 2011

One way


Tempta la sort ni que sigui per una vegada a la teva vida i de tots els camins possibles escull el més arriscat. Deixa les supersticions de banda i aposta-ho tot al tretze.

(...encara que ni et casis ni t'embarquis...)

diumenge, 9 de gener de 2011

Spitzer's


Arribo per atzar a aquesta barra i prenc el darrer glop d'aquest brevatge que gairebé em canvia els imperatius per condicionals.

(...I’m in the corner on the pouring rain. Sixteen men on a dead man’s chest.
And I’ve been drinking from a broken cup...)

diumenge, 2 de gener de 2011

Saint-Exupéry


Un vagó destartal·lat de la línia 4 a qualsevol lloc entre el carrer 33 i Chambers street. Un trajecte rutinari entre el purgatori (el seu vell, petit i humit apartament) i l'infern (el restaurant de merda amb el jefe de merda i els companys de merda). De cop i volta el convoi s'atura bruscament. La inèrcia el fa topar amb ella (el cel).

(...l'essencial és invisible als ulls...)